csütörtök, január 21

Hírek kockázás mellé


Igazából 20-án befejeztem a harmadik vizsgaidőszakomat, de még nem teljes az öröm, mert az utolsó jegyem csak 28-án derül ki, addigra bírálják el a beadandómat. Az előző félévben jobb volt az átlagom, de akkor szinte csak szeretem óráim voltak, most meg jutott bőven nemszeretem is. Az első félévinél azért jobb lesz az átlagom, ez megnyugtat. Már rég összeállítottam az új órarendem, pár napon belül kiderül, hogy milyen órákról vágnak ki, elképzelhető, hogy lesz egy pár. Kicsit sok órát vettem fel, de most úgyis ráérek majd, újra lesznek hétvégéim, töltsük már hasznosan az időt! 44 kreditet vettem fel, ez azt jelenti, hogy az utolsó évre a szakirányomon már "csak" a szakdolgozat, a záróvizsga, meg egy-egy szakdolgozati szeminárium marad na meg a szakmai gyakorlat, egyébként már csak a minoros tárgyaim lennének hátra.

Most meg persze megint felvételire készülök, de most nem egyre, inkább kettőre, de a három sincs még kizárva. Az első a szokásos, azt hiszem most lesz az utolsó alkalom, hogy megpróbálom, a második a Kepes-féle mozgóképkultúra és médiaismeret a BKF Művészeti Intézetében, a harmadik meg még nem biztos, de az biztos, hogy jövőre már nem szeretnék csak az ELTE-re járni, ha semmi más nem jön össze, bevetem magam a munkaerőpiacon.

Üres napjaimon mostanában igen ostoba szokásaim alakultak ki a 12:55-ös Szomszédok mellett. A king.com-on dobókockázom, a deezer.com-on tv- és filmzenéket hallgatok. Most meg azt hiszem rendet csinálok. Egyszer majd megint lesz redesign is, de nem sürgős.

vasárnap, január 17

Szomszédok nélkülem



Majdnem elmentem én is erre a rendezvényre, csak aztán valamiért mégsem mentem, már bánom. A legszebb az egészben, hogy az esztéta, aki nyilatkozik, a tanárom, és tavaly az Emlékezet és kommunikáció c. óráján pont a Szomszédokról írtam a beadandómat...
Egyébként az indexvideót nagyon szeretem, érdemes nézni, többet mernek mint egy tv-műsor.