hétfő, március 23

Nekem már bejön


FIKCIÓ
Következő műsorunk megtekintését humorérzék nélküli olvasóinknak humort értő felügyeletével ajánljuk!
A hétvégén olvastam a Hídlapban, hogy megint megújul a városi tévé. Voltam olyan szerencsés, hogy kicsit többet megtudhattam egy neve elhallgatását kérő tévés munkatárstól az új arculatról, új műsorokról, mindenről...

- Olvastam a Hídlapos interjút az új főszerkesztővel, de valljuk meg, a kíváncsi néző ennél többet akar tudni, aligha tud várni a tervezett április huszadikai indulásig. Na meg ki tudja, mi lesz akkor már, ebben a mai politikai helyzetben...

- Nos, igen, nem könnyű jósolgatni, tény, új időszámítás kezdődhet mindnyájunk életében. Új, reményteljes időszámítás!

- Persze nem a kormányról szeretnék most beszélgetni, inkább arról, mit tudhatunk még meg az új ETV-ről? Milyen új műsorok lesznek, kik lesznek a csatorna új arcai, egyáltalán milyen arculatra számíthatunk?


- Főszerkesztő asszony már említette a Hídlapban, hogy a Zöldház lebontása miatt új épületbe költöztünk, ahol három stúdióban rendezkedhetünk be. Újdonságnak számít majd, hogy egy konyhadíszletet is felépítünk...

- Na, ez igazán érdekes! Megtudhatnánk erről valamit bővebben?


- Nos, nem bánom. Annyi már köztudott, hogy az ott készülő műsor munkacíme Főzzünk együtt!, ám ezt természetesen nem hagyjuk így, hiszen igencsak fantáziátlan az elnevezés. Egészen a tegnapi napig folytak az egyeztetések arról, ki legyen majd a műsor arca, s mivel sikerült erre a feladatra felkérnünk azt az embert, akit titkon szerettünk volna, azt hiszem, már elmondhatom, milyen műsorcím mellett döntött az ETV kreatív csapata. A műsor címe: Gulyás, heves lesz. Gondolom, már sokan asszociáltak, igen, az esztergomi publicista vállalta a showman szerepét ebben a produkcióban. Lesz itt főzőcske esztergomi celebekkel, persze nem a ma trendi főzőshow-k másolata lesz a műsor, megtöltjük ideológiával az egész projektet, ebben a műsorban lesz gondolat is, kérem szépen!

- Ez igazán meglepő és merész húzás, azt hiszem. Mégis hogyan szeretnék megszerettetni ezt a műsort a városiakkal? Kik lesznek például az első vendégek?

- Nem bánom, elmondok pár nevet. Az első héten nagy durranással kezdjük a műsort, természetesen, hiszen primetime műsorról lévén szó, nem mindegy a reklámozóinknak, kik kutyulnak vadiúj stúdiónkban. Itt lesz, s egy asztalnál eszik majd a polgármester úr, persze ő nem biztos, lehet, hogy valamelyik alpolgármester jön helyette, a Városőrség egyik tagja, itt lesz egy úszómester az élményfürdőből, s elfogadta a meghívásunkat az a tárogatóművész, kinek muzsikáját minden délután hallhatjuk. Az ötödik vendég mindig egy kicsit kilóg majd a sorból, ez a műsor koncepciója, az első héten ő Bejó Gábor lesz majd.

- Nem spórolnak az ötletekkel, nem mondom, igazán merész tervek! Olvastam valamiféle telefonálós műsorról is. Hogyan képzeljük el?


- Igen, a hír igaz, fel kell zárkóznunk még agy városi televízióként is országos vetélytársaink mellé. A műsor címe Válságölőlesz. Nem emeltdíjas lesz a szolgáltatás, Esztergomban erre nincs szükség. Tippelős jellegű lesz a műsor, az első napi feladat, ezt elmondom, hogy könnyebben lehessen nyerni, hány üres hely van a szigeten a mélygarázsban, de kérdés lesz az is, hány szálloda épül meg elvileg városunkban az elkövetkező években. Több kérdést nem mondok el, nem akarom lelőni a poént.

- Ezért a két kérdésért is igen hálásak lehetünk, azt hiszem. Milyen egyéb műsorokra számíthatunk még?

- Egyelőre még csak tárgyalunk a városőrökkel, de úgy néz ki, kaphatóak a feladatra, s velük készítjük majd el a Tűzvonalban c. magyar sorozat esztergomi remake-jét. Többet még tényleg nem tudok ezzel kapcsolatban mondani, de beszélnék még a középiskolás vetélkedőről is. A vetélkedő címe SZÉK lesz, a nyertes iskola diákjai megszavazhatják, ki legyen az igazgatójuk. Szent Istvánosok kizárva!

- Beszéljünk egy kicsit az arculatról!

- Az arculatunk színe változatlanul zöld marad. Logónkon némi változtatást eszközölünk, szeretnénk magabiztos, jövőbe mutat logót a magunkénak tudni. Így esett a választás a kissé jobbra húzódó E betűre, új logónkról és szlogenünkről küldök egyébként képet, nyugodtan közzétehetik. (Köszönjük, a szerk.)

- Sok sikert kívánunk a terveik megvalósításához, alig várjuk az új ETV-t!


Képünkön egy részlet az ETV új kampányából


A Gulyás, heves c. műsor logója
FIKCIÓ VÉGE

Nincsenek megjegyzések: