szerda, november 26

Pármásodpercesek



Megint úgy kell reagálnom, ahogy majd reagálni szeretnék akkor jogosan, amikor az leszek, ami akarok lenni. Szóval csökkent a nézettség, úgyhogy most kevesebb energiát fektetek a műsorkészítésbe, talán veszek egy licenszet is lassan.

Szóval röviden:

Ma az egyszeri bölcsész azt álmodta, hogy kiesett a drága foga. Elment fogorvoshoz, ott azt mondták neki, azért esett ki, mert a ragasztóanyagot valami feloldotta. Megkérdezték tőle, evett-e szójaszószt mostanában. A válasza igen volt, hiszen állandóan kínaizik mostanában. Természetesen azért esett ki a foga, mert feloldotta a szójaszósz a ragasztóanyagot, szóval nem kell meglepődni. Amikor félálomban volt bölcsészünk, tényleg úgy érezte, hogy kiesett a foga, rossz volt neki.
Egyszeri bölcsészünk reggel 5:40-kor bekapcsolta a rádiót, amiben a következő dalszöveget hallotta: That was just a dream, just a dream, dream, dream...

Egyszeri bölcsészünk hazafelé igyekezett, már a Nyugati pályaudvarnál jött ki a metróállomásról. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy valaki kiabál.
- Gyertek le, most, jó?
Bölcsészünk azt hitte, valaki mobiltelefonon beszél mellette, tévedett. A nyilvános telefonnál állt egy huszonéves nő, lassan megint beleszólt.
- Akkor gyüttök, Eszmeralda?

Nincsenek megjegyzések: